Het goeie transport blog

Wiki Article

Auto’s en Aanhangwagens is de beste keuze wegens inwoners met Kampen en omgeving welke op zoek bestaan tot ons aanhangwagen. Een meeste gangbare aanhangwagens ogen op voorraad ofwel ze bestaan bijzonder vlug leverbaar. Daarbij is de prijs erg gunstig, zijn de aanhangers zeer degelijk gemaakt en krijgt u bij ons de hoogst mogelijke service.

In de buurt en omgeving zijn een groot aantal inwoners welke gebruik maken aangaande aanhangers; er is op dit moment (maart 2022) nog almaar buitengewoon veel nieuwbouw vanwege zowel de particuliere indien de zakelijke markt waarbij aanhangwagens worden aangewend. Ons bedrijf kan zijn weet zo 50 jaar lang de meest betrouwbare leverancier aangaande elke soort en maat aanhangwagen voor een omstreken met Overijssel, betreffende bovendien de oudste bediening.

In al die jaren hebben wij ons prima bekendheid opgebouwd. De aanhangwagens bestaan super betrouwbaar en degelijk gemaakt betreffende de eerste materialen wegens jarenlang zorgeloos vervoer. En mocht zichzelf een geval voordoen vervolgens staan we klaar teneinde uw aanhanger weer vlug operationeel te oplopen.

Verhuur Aanhangwagens Kampen – IJsselmuiden

Bij het kan u dan ook verscheidene soorten aanhangwagens boeken bijvoorbeeld open en gesloten bakwagens en plateauwagens. Veel klandizie uit Overijssel begrijpen het sinds jaar en dag te ontdekken vanwege de verhuur met aanhangers. Verdere weten over dit huren van een aanhangwagen? Belangstelling tot een mogelijkheden; 0383315540.

Soorten aanhangers



We hebben ettelijke soorten en maten aanhangwagens op vind je hier voorraad. Denk hierbij aan bakwagens, gereedschapswagens, motortrailers, diepladers, bagagewagens, kippers, veewagens en autotransporters. Maar ook wegens uw bijzondere vervoerswensen hebben we bij de noemer “aanhanger speciaalbouw” iedere keer een passende uitkomst. Ga naar dit aanhangwagen inzicht in dit topmenu.

Bovag-onderhoudsbeurt aanhangwagens

Onderhouden en (schade)herstelling aan de aanhangwagen wordt via ons bekwaam uitgevoerd tegen de eerste verkoopprijs. De Bovag onderhoudsbeurt aanhangwagens bestaat uit:

controle op wettelijke voorwaarden;
controle op zekerheid;
uitgebreid keuringsrapport;
verzorging met uw aanhangwagen;
daar waar nodig hersteld;
Bovag-sticker.


Woont u dan ook in Overijssel of bezit u een festival in Overijssel en bent u op zoek naar de oudste leverancier over aanhangwagens? Auto’s en Aanhangwagens vindt u dan ook aan een weg. U dan ook bent met harte welkom, ook behalve een openingstijden! Tel. 038-3315540 of verzend ons e-mail tot info

Report this wiki page